Hoppa till sidans innehåll

FUNKTIONÄR


Hej funktionär! Nedan hittar du PM som innehåller viktig information om ditt uppdrag. Läs igenom det noggrant så att du är väl förberedd och får en rolig upplevelse hos oss. Kul att du är med!


FUNKTIONÄRS-PM UPPSALA TRIATHLON

 


Är du engagerad, glad och positiv? Det räcker långt. Till Uppsala Triathlon behövs ett stort funkissgäng för att skapa ett välfungerande och lyckat arrangemang.

Som funktionär på vår tävling får du både en rolig dag och värdefulla erfarenheter och kontakter. Du jobbar du nära deltagarna och ser till att de har de bästa förutsättningarna för att göra bra ifrån sig. Du stöttar vår idrott och deltagarna samtidigt som du hamnar på första parkett för ett fartfyllt evenemang. 

Det finns flera olika sätt att hjälpa till och vi gör vårt bästa för att du ska få arbeta med det som du tycker är roligast. Givetvis bjuder vi på något att äta och dricka under ditt arbetspass. 

Vi söker i första hand personer över 18 år. 


Fyll i intresseanmälan här ››

 

Tjäna pengar till klubbkassan

Är ni en klubb eller ett lag som kan ställa upp med flera funktionärer? Då kan ni tjäna en slant genom att hjälpa oss. Här kan du läsa mer ››


För frågor och intresseanmälan, kontakta Åsa Grönlund, tävlingsledare.

Uppdaterad: 2017-06-06 20:13
Skribent: Therése Oskarsson

 

 HuvudpartnersSamarbetspartner

uppsala_rod_CMYK


Arrangörer
Logga-IK_Fyris3 (2)

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 28 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031-726 61 86
E-post: This is a mailto link

Se all info